Onze werkwijze:

SocialWise hanteert een gestructureerde werkwijze zodat de werkzaamheden duidelijk en overzichtelijk blijven. Op deze manier wordt de progressie goed inzichtelijk en de doelen haalbaar.

Gratis analyse

Vul je website adres in en wij laten je zien hoe je meer klanten krijgt via social media!

Onze werkwijze:

Wij houden van een gestructureerde werkomgeving. Zo zijn de werkzaamheden overzichtelijk en goed meetbaar.

Analyse huidige situatie

Je bent op zoek naar een manier om meer naamsbekendheid en klanten te genereren. Je bent zelf al actief met social media, maar je wilt weten hoe je hier meer uit kan halen. Om te weten wat er gedaan moet worden om beter zichtbaar te worden op social media starten wij altijd met een uitgebreide social media analyse. In deze social media analyse komen we te weten waar de grootste knelpunten zitten en laten we je zien wat er moet gebeuren om dit te verbeteren.

Persoonlijke kennismaking

Nadat wij middels de social media analyse hebben achterhaald waar de knelpunten zitten, bekijken onze adviseurs welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om meer successen te behalen via social media. We komen graag vrijblijvend bij je langs of plannen een (video)gesprek in. Bovendien horen wij graag wat je ambities zijn en hoe wij jou hierin het best kunnen ondersteunen.

Nadat wij jouw wensen en behoeften in kaart hebben gebracht, stellen wij een duidelijke offerte voor je op. In deze offerte vind je de hoogte van de investering én de beoogde doelstellingen terug. Op basis van jouw wensen en doelstellingen bepalen wij welke social media kanalen de meeste potentie hebben en waarmee we de beoogde doelgroep kunnen bereiken. Van Facebook Marketing tot Instagram Marketing en LinkedIn Marketing. Samen kiezen wij de beste strategie en social media kanalen die het beste passen bij jouw doelstellingen en beschikbare budget.

Starten met een uitgebreide social media strategie

Voordat wij starten met een social media campagne, willen wij eerst alles van jou en je bedrijf weten. Waar wil je met je bedrijf naartoe groeien, wat doet de concurrentie, zijn er eventuele acties en hoe wil je via social media zichtbaar worden. Je hebt bij ons altijd één vast contactpersoon en op basis van jouw aangeleverde informatie stellen we een uitgebreide social media strategie op.

Dankzij dit plan weten we beide waar we we de komende tijd aan gaan werken. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons op één. Wij gaan voor een langdurige samenwerking. Die langdurige samenwerking is alleen een succes als beide partijen dezelfde doelstellingen en verwachtingen hebben.

Kick-off van de campagne

Nu we beide weten wat de doelstellingen zijn en wat we hiervoor moeten doen, wordt er een uitgebreide actielijst met je gedeeld. Om progressie in een campagne te meten moeten we eerst duidelijk hebben wat de start metingen zijn. In dit document verwerken wij ook alle werkzaamheden die wij de komende maand(en) voor je gaan verrichten. We gaan aan de slag met een content kalender waardoor we weten welk bericht we wanneer moeten gaan plaatsen.Wij proberen onze werkzaamheden zo transparant mogelijk met je te delen, zodat jij weet wat we gaan doen en wanneer we dat gaan doen.

Evaluatie en rapportage

Nadat wij begonnen zijn aan de werkzaamheden wil je daarvan natuurlijk ook op de hoogte worden gehouden. Het gaat uiteindelijk om het eindresultaat, maar je wilt wel graag de weg er naartoe weten. De actielijst wordt maandelijks met je gedeeld en daarin zie je de verrichte werkzaamheden. Daarnaast ontvang je van ons een eigen dashboard, waarin wij de belangrijkste statistieken met je delen. Op die manier ben je realtime op de hoogte van de verrichte werkzaamheden, websitebezoeken en aantal aanvragen/bestellingen. Daarnaast wordt er proactief een evaluatiemoment met je ingepland om de campagne te evalueren en te kijken naar de werkzaamheden voor de komende periode.

Meer weten?

Vraag een gratis advies gesprek aan, dan nemen wij contact met je op om je wensen en beoogde doelstellingen te bespreken.

Anna van der Weerd | SocialWise

Neem contact op met Anna

Anna van der Weerd - Social media marketing strategist