Over ons

SocialWise is het social media bureau voor het MKB. Al jaren ondersteunen wij het MKB in de behoefte om via social media meer naamsbekendheid en leads te genereren. Wij zijn gespecialiseerd in Facebook Marketing, Instagram Marketing en Linkedin Marketing. Afhankelijk van je doelgroep en wensen maken we een uitgebreid plan gemaakt waarin staat hoe wij via social media meer naamsbekendheid opbouwen en meer leads genereren.

Gratis Social Media analyse!

Vul je website adres in en wij laten je zien hoe je meer klanten krijgt via social media!

Het ontstaan van SocialWise

SocialWise is partner van Best4u Internet Marketing,  een online marketing bureau dat in 2011 opgericht is. Waar Best4u Internet Marketing zich heeft gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en Google Ads, bieden wij hun klanten ondersteuning op het gebied van social media. Wij hebben ons beide gespecialiseerd in één marketing onderdeel en proberen daar de allerbeste in te zijn. Je laat je timmerman immers ook niet je straatwerk doen. Dit doen wij well met een gemeenschappelijke missie; customerfirst. Ons doel is om de klant op een ultieme manier van klantgerichtheid van dienst te zijn. Wij gaan altijd voor een lange termijn samenwerking.

SocialWise is naast Best4u Internet Marketing een voortvloeisel van Teleleads. Een partij dat zich als sales-experts inzette voor zakelijke klanten voor het binnenhalen van omzet d.m.v. leads en afspraken. Dit ging de eerste jaren per telefonische acquisitie, maar veranderder al snel in LinkedIn Leadgeneratie. Met een succesformule werden grote succes behaalt dat nu onder de hoed van SocialWise nog steeds succesvol is.

Meer weten?

Vraag een gratis advies gesprek aan, dan nemen wij contact met je op om je wensen en beoogde doelstellingen te bespreken.

Anna van der Weerd | SocialWise

Neem contact op met Anna

Anna van der Weerd - Social media marketing strategist