Sales ondersteuning

Heeft jouw bedrijf sales ondersteuning nodig? Niet zo gek, want koude acquisitie en leadopvolging kosten veel tijd en energie. Laat daarom je sales uitbesteden aan een echte specialist op het gebied van sales. Wij ondersteunen jou bij het opvolgen van jouw leads/aanvragen. Zodat jij je tijd aan belangrijke zaken kan besteden.

Gratis marktonderzoek!

Vul je websiteadres in en ontvang gratis een marktonderzoek. 

Sales ondersteuning voor meer omzet?

Wij zijn expert op gebied van koude acquisitie. Naast dat wij hier elke dag mee bezig zijn, blijven wij onszelf en ons personeel continue verbeteren.

Natuurlijk doe jij of je personeel te weinig met koude acquisitie. Dit werkt ook niet meer wordt dan bijvoorbeeld als reden aangegeven. Dit klopt inderdaad, wanneer je het niet goed doet of niet volledig toegewijd. Dit kan je gerust aan ons over laten.

Want hoe mooi is het dat jezelf bepaald wie je benaderd, en daarmee ook je leads, afspraken en klanten? Dat is de kracht van koude acquisitie!

Wil je graag koude acquisitie uitbesteden? Kom dan met ons in contact. Samen bespreken we dan wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Je kan ons telefonisch bereiken op 088-0008575.

Sales uitbesteden?

Onze ervaren, klantvriendelijke en deskundige accountmanager willen graag namens jou in contact komen met nieuwe klanten. Ons team gaat effectief te werk en hanteren een snelle, persoonlijke en klantvriendelijke werkwijze.

“Sales ondersteuning als extra impuls voor het binnenhalen van nieuwe klanten”

callcenter

Sales training

Mocht je zelf meer kennis op willen doen over koude acquisitie, dus telefonisch potentiële klanten benaderen, bieden wij een sales training aan. Een van de doelen van de op maat gemaakte training is om behoefte te creëren bij de klant. Het einddoel is natuurlijk om jouw product of dienst te verkopen.

Als je de training succesvol hebt afgerond, heb je de volgende onderdelen onder de knie:

  • Op de juiste manier binnenkomen
  • Werken met belscripts
  • Hoe voer je verkoopgesprekken
  • Behoefte bij de potentiële klant creëren
  • De juiste vragen stellen
  • De dienst of het product presenteren
  • Communicatie technieken om impact te maken
  • Omgaan met bezwaren
  • Grip op het gesprek houden
  • Gesprekken correct afsluiten

Sales ondersteuning zet je team op scherp

Wat is doelstelling? Meer omzet en klanten? Dan begint dit bij het binnenhalen van goede leads. Deze weten wij voor je te genereren. Hierdoor zijn jouw accountmanagers efficiënt aan het werk. Ze besteden hun tijd namelijk niet aan het binnenhalen van leads… maar het opvolgen ervan. Daarbij weet je ongetwijfeld ook dat 90% van de accountmanagers voorkeuren geeft aan laaghangend fruit en zijn of haar handen liever niet vuil maakt aan koude acquisitie. Door ons dit “vuile werkje” op te laten knappen ben je verzekerd van een succesvolle samenwerking dat leidt tot meer klanten en meer omzet. Wie is jouw ideale klant? Hoeveel leads zijn er wekelijks nodig? Er zijn op deze manier nog veel meer vragen. Onze samenwerking start dan ook met een uitgebreide samenwerking. De accountmanager van SocialWise moet als het ware jouw accountmanager worden. 

“Sales ondersteuning houdt je team gemotiveerd en levert meer klanten en omzet op”

Interesse in sales ondersteuning?

Kan jouw bedrijf sales ondersteuning gebruiken? Neem dan contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Neem contact op met ons!​