Facebook marketing

Facebook Marketing is het gericht adverteren op Facebook voor een specifieke vooraf bepaalde doelgroep. Door te adverteren op Facebook, kun je eenvoudig de juiste mensen vinden, hun aandacht trekken en resultaten realiseren. Je kunt verschillende doelstellingen hebben waarvoor je Facebook ads gaat inzetten, maar met onze hulpmiddelen voor merkbekendheid kunnen mensen meer te weten komen over wat jij belangrijk vindt.

Gratis Facebook analyse!

Vul je website adres in en wij laten je zien hoe je meer klanten krijgt via Facebook!

Facebook Marketing inzetten voor meer omzet?

Facebook is het grootste Social Media-platform waarop mensen actief zijn en daarom hebben ads op Facebook al gauw een groot bereik. Of jij nu op Facebook wilt adverteren om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of om je nieuwe product te promoten, wij helpen je hier graag bij door een complete Facebook Advertising-campagne voor je op te zetten.

Het doel van Facebook Marketing is heel helder:

Meer zichtbaarheid

Meer naamsbekendheid

Meer conversies

Waarom Facebook Marketing?

Adverteren kost geld. Daarom wil je dat jouw investering in advertenties het geld waard is. Je wilt dat je investering efficiënt is en je wilt zoveel mogelijk rendement uit die investering halen Je haalt het meeste rendement uit adverteren op plaatsen waar jouw doelgroep aanwezig is. And that’s why advertising on Facebook works! Iedereen zit op Facebook, dus ook jouw doelgroep. Met Facebook advertising kun je gericht targeten op een specifiek gekozen doelgroep.

Facebook-pagina’s helpen mensen in contact te komen met je bedrijf. En Facebook-advertenties helpen mensen je bedrijf te ontdekken. Facebook kent een groot potentieel bereik en SocialWise kent de juiste techniek die vereist is om positieve cijfers te realiseren middels Facebook ads.

Voordelen van advertenties op Facebook

Adverteren via Facebook biedt de mogelijkheid om heel gericht op de door jouw gekozen doelgroep en op het door jou gekozen moment met een boodschap te adverteren. Onze experts helpen jou uiteraard zo goed mogelijk om de juiste momenten te kiezen en om de doelgroep goed af te bakenen voor een hogere kans op daadwerkelijke conversies. Je kunt in je ads op Facebook producten aanprijzen, maar ook iets over je bedrijf in beeld brengen, zodat mensen het merk beter leren kennen. Een combinatie van beide is ook goed mogelijk.

Laat de relevante techniek achter het adverteren in ieder geval gerust over aan een ervaren social media marketeer van SocialWise.

Facebook | SocialWise

Facebook Marketing uitbesteden?

Met Facebook Marketing bereik je niet alleen een heel groot publiek. Het zorgt er ook voor dat jouw doelgroep jou leert kennen. Naast dat Facebook Marketing leidt tot naamsbekendheid, behaal je relatief goedkoop leads en klanten binnen. 
Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij komen met je in contact om je wensen en doelstellingen te bespreken.

Techniek achter Facebook Marketing

Eén van de voordelen van Facebook marketing is dus dat we advertenties kunnen targeten op mensen op basis van hoe en wanneer ze betrokken zijn geweest bij jouw merk of product. Zo kunnen we middels advertenties een ervaring rondom jouw merk ontwikkelen die relevant is aan het punt waar zij zich in het kennismakingsproces met jouw producten bevinden.

Facebook marketing is geschikt voor elk advertentiebudget. Je krijgt er een groot bereik voor terug voor (in verhouding) weinig kosten. Dankzij fijne functies zoals zelfs specifieke doelgroepen kunnen targeten op interesses, kunnen we ontzettend effectief gaan adverteren voor jou. SocialWise neemt het helemaal uit handen en heeft specialisten in huis die de campagnes op de voet volgen en optimaliseren.

Ook de advertentie-indeling bij Facebook marketing is optimaal. De advertentie-indelingen van Facebook zijn ontworpen om op te vallen en aan te zetten tot actie. De Facebook ads bieden creatieve flexibiliteit, worden goed weergegeven op meerdere apparaten en zijn ontworpen om je doelstellingen te bereiken.

Hoe werkt het?

Onze experts helpen je graag om doelgroepgericht te adverteren op Facebook.
In het kort doorlopen we de volgende stappen:

Je doelstelling kiezen.

Denk aan meer verkoop op je website, meer merkbekendheid of meer downloads van je app.

Je doelgroep selecteren.

Samen bepalen we de demografische gegevens en gedragspatronen van je doelgroep en wij stellen je Facebook advertentiebereik hierop af.

Stel je budget in.

Per dag of periode stel je een bedrag vast waarvoor je advertenties worden weergegeven in het overzicht van je vooraf bepaalde doelgroep.

Een indeling van je advertentie kiezen.

Kies voor een foto, video, carrousel (meerdere afbeeldingen of video’s in één advertentie), een diavoorstelling of een snel aangepaste mobiele advertentie-ervaring genaamd Canvas. Wij maken er vervolgens van wat jij wilt.

Advertentiebeheer en meten.

Na plaatsing van de eerste advertenties houden wij de prestaties voor je bij en we onderzoeken en testen wat wel en niet werkt met jouw advertenties in diverse programma’s.

Meer weten?

Vraag een gratis advies gesprek aan, dan nemen wij contact met je op om je wensen en beoogde doelstellingen te bespreken.

Anna van der Weerd | SocialWise

Neem contact op met Anna

Anna van der Weerd - Social media marketing strategist